Reis door Chili en Argentinië

Valparaiso Chili

In 2020 heb ik met mijn partner, mijn broer en schone zus een reis door Chili en Argentinië gemaakt, een onvergetelijke ervaring. 

Een van de hoogtepunten was de gletsjer Glaciar Perito Moreno in park Nacional Parque Los Glaciares. Vandaag een jaar geleden op 13 maart waren we daar en het was adembenemend! We dachten dat we het mooiste al hadden gezien maar dit sloeg alles. Een gletsjer van 5 km breed, aan weerszijden 70 en 50 m hoog, met de blauwe kleur van het ijs en de azuurblauwe kleur van het water. De gletsjer is 30 km lang en verplaatst zich met een meter per dag. Je hoort en ziet het afkalven van het ijs, het doet denken aan een marcherend leger.

Met uitzonderlijk mooi weer hebben we deze mooie gletsjer bewonderd. Een dag later werd het park vanwege corona gesloten. Vanuit Buenos Aires zijn we via Brazilië op de valreep naar huis teruggekeerd. 

Een serie schilderijen geïnspireerd op deze reis kun je de komende tijd zien in mijn portfolio.

Olieverf op doek, 40 bij 50 cm

Eén reactie op “Reis door Chili en Argentinië”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: