Nationale kunstdagen 2021 op 6 en 7 november

Dit jaar gaat deze kunstbeurs door in de evenementenhal in Gorinchem. Bij stand 97 kun je op zaterdag en zondag tussen 11.00 en 17.30 uur mijn werk en het werk van Caroline Kieboom bewonderen. Leuk wanneer je langs komt! Er staan meer dan 200 kunstenaars, dus er valt veel te bekijken.

Wanneer je wilt komen kun je de kortingscode DLN-NKD21 gebruiken. Met deze code kun je 100 % korting krijgen. Klik dan wel ’pas korting toe’ wanneer je tickets reserveert. Je kunt dan doen via onderstaande link:

http://www.kunstdagen.nl/bezoeken

‘De goden verzoeken’, 40 bij 50 cm

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: